coachingpagina

Er is zoveel informatie op internet te vinden dat het lastig kan zijn om de juiste methode te vinden voor jouw specifieke situatie. Iedereen is anders, de ene methode kan voor iemand anders goed werken, maar voor jou helemaal niets doen.

Daarom is het mogelijk om bij Leef Puur Natuur persoonlijke begeleiding te krijgen tijdens dit proces en een voedingsadvies op maat te krijgen.

Het advies wordt aangepast op jouw leefsituatie, lichamelijke klachten en persoonlijke doelen.

Advies wordt gegeven op basis van een orthomoleculair voedingspatroon, dat zich richt op het optimaal functioneren van het lichaam zoals het bedoeld is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerste wordt er een intake gehouden en wordt er gekeken naar het huidige voedingspatroon, gezondheidsklachten, doelen etc.

Vanuit daar wordt bepaald welk voedingspatroon het beste past bij jouw situatie en bespreken we hoeveel begeleiding je hierbij nodig hebt.

Voor vragen over kosten, de mogelijkheden en voor het maken van een afspraak, neem contact met mij op via onderstaand formulier. Wil je graag terug gebeld worden, laat dan uw telefoonnummer achter in het bericht.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht