Coaching 2017-11-16T10:05:44+00:00

coachingpagina

Er is zoveel informatie op internet te lezen, dat het lastig kan zijn om de juiste methode voor jouw specifieke situatie te vinden. Iedereen is anders; de ene methode kan voor iemand anders goed werken, maar voor jou helemaal niets doen.

Daarom is het mogelijk om bij Leef Puur Natuur persoonlijke begeleiding en voedingsadvies op maat te krijgen tijdens het proces.

Het advies wordt aangepast aan jouw leefsituatie, lichamelijke klachten en persoonlijke doelen.

Advies wordt gegeven op basis van een orthomoleculair voedingspatroon. Dat richt zich op het optimaal functioneren van het lichaam zoals het bedoeld is.

Hoe gaat het in zijn werk?

Als eerst wordt er een intake gehouden, waarbij er wordt gekeken naar het huidige voedingspatroon, gezondheidsklachten, doelen, etc.

Vanuit daar wordt bepaald welk voedingspatroon het beste bij jouw situatie past, en bespreken we hoeveel begeleiding je hierbij nodig hebt.

Voor vragen over kosten en de mogelijkheden, en voor het maken van een afspraak kun je contact met mij opnemen via onderstaand formulier. Wil je graag teruggebeld worden, laat dan uw telefoonnummer achter in het bericht.

 

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht