Leef Suikervrij programma

Het 21-daagse plan om vet te verbranden, meer energie te krijgen en je gezondheid te verbeteren!


Ervaar je regelmatig een vermoeid gevoel? Heb je moeite om af te vallen? Of heb je constant behoefte aan suiker en lukt het niet om er vanaf te blijven? Als je op één of meer vragen 'ja' hebt geantwoord, dan is het Leef Suikervrij programma voor jou bedoeld.

100% digitaal (PDF)

Het Leef Suikervrij programma bied je de volgende voordelen:
 • 3 suikervrije en koolhydraatarme weekmenu's. Met meer dan 70 recepten die alle voedingsstoffen bevatten om meer energie te krijgen.
 • Verlies tot wel 2,5 kilo per week! Door suiker te vervangen door gezonde voeding, verbrand je snel en effectief ongewenst vet.
 • Stabiliseer je bloedsuikerspiegel voor meer energie. Je krijgt tips en recepten om van vermoeidheidsklachten af te komen.
 • Ik sta klaar voor al je vragen. Na je bestelling kun je per e-mail al je vragen stellen en je voortgang bespreken.

Wil je ook suikervrij leven?
Bestel direct voor € 27,95 (eenmalig)

Over het programma:

Ik ben Lynda Schutten, orthomoleculaire voedingscoach en auteur van het 21-daagse Leef Suikervrij programma. ​

10 jaar geleden draaide ik als assistente spreekuren bij huisartsen en ziekenhuizen. Dagelijks moest ik patiënten met diabetes type 2, cholesterolproblemen, hoge bloeddruk, etc. onderzoeken.

Deze patiënten hadden daarnaast klachten als vermoeidheid en overgewicht, en kwakkelden vaak met vage gezondheidskwaaltjes.

De focus lag altijd op het bestrijden van ziektes met medicatie, maar er werd nauwelijks gekeken naar de oorzaak.

Ik wilde erachter komen of ik meer voor deze patiënten kon betekenen en ging op zoek naar antwoorden. Al snel ontdekte ik dat we dagelijks veel te veel suiker binnenkrijgen.

Uit een onderzoek van de Universiteit van Wageningen blijkt dat we in Nederland gemiddeld 122 gram suiker per dag eten. Dit staat gelijk aan een beker suiker per dag!

Het is geen wonder dat we last krijgen van gezondheidsklachten. De meest voorkomende klachten zijn:

 • Overgewicht 
 • Onstabiele bloedsuikerspiegel
 • Slechte weerstand 
 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijn
 • Slechte huid

Dit lijstje is in de realiteit een stuk langer. Op lange termijn ontstaat namelijk de kans dat je te maken krijgt met diabetes type 2, cholesterolproblemen, bloeddrukproblemen of zelfs kanker. 

Ik heb mijn kennis gebundeld in een praktisch programma 

Met dit nieuwe inzicht ben ik de opleiding orthomoleculaire voeding gaan volgen.

Orthomoleculaire voeding houdt in dat je jouw lichaam voedt met de juiste voedingsstoffen, en dat je deze voedingsstoffen in de juiste verhoudingen binnenkrijgt,

Onze voorouders aten geen geraffineerde suikers en aten alleen wat voorhanden was in de natuur. Ons lichaam is niet gebouwd om geraffineerde suikers te verwerken. Het verstoort processen in je lichaam, waardoor we gezondheidsklachten ontwikkelen.

Ik heb een suikervrij eetpatroon ontwikkeld waarmee je jouw lichaam voorziet van vitamines, mineralen en bouwstenen die het nodig heeft om goed te functioneren.

In het Leef Suikervrij programma krijg je 3 complete weekmenu’s die jou aan deze suikervrije levensstijl laten wennen.

Je zult merken dat je al snel niet meer hunkert naar suikerrijke producten, je veel energieker bent en je ongewenst lichaamsvet gaat verliezen.

Je volgt geen extreem dieet waarbij je continue honger ervaart, maar je verandert je huidige eetpatroon door simpele, gezonde en gebalanceerde maaltijden te eten.

Dat is het proberen waard, toch? Ik sta voor je klaar om je aan een slank, energiek en gezond leven te helpen!

Marieke 36 jaar

Ik wilde geen dieet volgen en zocht iets waardoor ik gezonder zou eten. Ik en ook mijn gezin hebben dit programma geprobeerd en zijn daarna niet meer anders gaan eten. Het is goed vol te houden en we merken dat we ons veel energieker en gezonder voelen. Dit werkt voor ons.

Na je bestelling ontvang je direct het e-book en kun je starten!

Je loopt geen enkel risico door de 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie

De voordelen van het Leef Suikervrij programma:

 • Krijg meer energie: Doordat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt, ervaar je de hele dag een energiek gevoel en sla je de middagdip over. 
 • Verlies ongewenst lichaamsvet: Met de suikervrije en koolhydraatarme recepten krijgt je lichaam precies wat het nodig heeft om gezond en effectief af te vallen. 
 • Een verbeterde weerstand: Suikervrij eten heeft een positief effect op je immuunsysteem. Verminder klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, allergieën, ontstekingen en veel meer vage gezondheidsklachten.   
 • Geen constante drang meer naar suiker: Na 21 dagen ben je van je suikerverslaving af en maak je daarna automatisch gezonde keuzes. 
 • Verminder de kans op diabetes, te hoog cholesterol en een hoge bloeddruk: Je leert hoe deze ziekten ontstaan en hoe je in 21 dagen het roer omgooit.
 • Geen opgeblazen buik meer: In 21 dagen herstel je de balans in je maag en darmflora, waardoor je geen last meer zult hebben van een opgeblazen buik. 
 • Verbeter de conditie van je huid: Suikervrij eten remt ontstekingen in je lichaam. Met de juiste voedingsstoffen uit dit plan wordt je huid jonger, egaler en stralender. 
 • Geen moeilijk te volgen dieet: Het Leef Suikervrij programma is geen tijdelijk of moeilijk te volgen dieet. Het is een verandering van je levensstijl, waardoor je blijvend resultaat zult hebben. 
 • Vrij van chemische zoetstoffen en E-nummers: Je eet gedurende 21 dagen zonder schadelijke ingrediënten. 
 • Duidelijk wat je wel/niet kunt eten: In het programma vind je duidelijke overzichten van alles wat slecht voor je is en wat je zult gaan vermijden. Je hoeft zelf nergens meer over na te denken. 
 • Uitgebalanceerde maaltijden: gedurende 21 dagen eet je een ontbijt, lunch en diner die op elkaar zijn afgestemd, zodat je geen tekort krijgt aan voedingsstoffen. 
 • Gezonde snackrecepten: Als bonus vind je een overzicht met gezonde snackrecepten voor onderweg en voor de "zoete trek". 
 • Groentesmoothies: Als bonus ontvang je recepten voor groentesmoothies om nog meer uit de 21 dagen te halen. Ontgift je lever van alle schadelijke stoffen voor een nog beter resultaat. 
 • Boodschappenlijsten: Per 3 dagen is er een uitgewerkte boodschappenlijst. Je hoeft zelf niet meer uit te zoeken welke boodschappen je nodig hebt. 
 • Begeleiding via de mail: Je staat er niet alleen voor. Ik sta klaar voor al je vragen. 

Het Leef Suikervrij programma met 3 weekmenu's, tips en ondersteuning per e-mail

Wil je starten?

Klik op de knop 'Bestellen' en je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, SoFort of via eenmalige incasso. Na je bestelling krijg je direct toegang tot het programma.

Wil je ook 21 dagen suikervrij leven?
Bestel direct voor € 27,95 (eenmalig)