Leef Suikervrij programma

Het 21-daagse plan om vet te verbranden, meer energie te krijgen en je gezondheid te verbeteren!


Ervaar je regelmatig een vermoeid gevoel en heb je moeite om af te vallen? Of heb je constant behoefte aan suiker en lukt het niet om er van af te blijven? Dan is het Leef Suikervrij programma bedoeld voor jou.

100% digitaal (PDF)

Het Leef Suikervrij programma bied je de volgende voordelen:
 • 3 suikervrije en koolhydraatarme weekmenu's. Met meer dan 70 recepten die alle voedingsstoffen bevatten voor meer energie.
 • Verlies tot wel 2,5 kilo per week! Door suiker te vervangen door gezonde voeding, verbrand je snel en effectief ongewenst vet.
 • Stabiliseer je bloedsuikerspiegel voor meer energie. Je krijgt tips en recepten om van vermoeidheidsklachten af te komen.
 • Ik sta klaar voor al je vragen. Na je bestelling kun je per e-mail al je vragen stellen en je voortgang bespreken.

Wil je ook suikervrij leven?
Bestel direct voor € 27,95 (eenmalig)

Over het programma:

Ik ben Lynda Schutten, orthomoleculaire voedingscoach en auteur van het 21-daagse Leef Suikervrij programma. ​

10 jaar geleden draaide ik als assistente spreekuren bij huisartsen en ziekenhuizen. Dagelijks moest ik patiënten onderzoeken met diabetes type 2, cholesterolproblemen, hoge bloeddruk etc.

Deze patiënten hadden daarbij ook nog klachten als vermoeidheid, overgewicht en kwakkelde veel met vage gezondheidskwaaltjes.

De focus lag altijd op het bestrijden van ziektes met medicatie, maar er werd nauwelijks gekeken naar de oorzaak.

Ik wilde erachter komen of ik meer voor deze patiënten kon betekenen en ging op zoek naar antwoorden. Al snel ontdekte ik dat we dagelijks veel te veel suiker binnenkrijgen.

Uit een onderzoek van de Universiteit van Wageningen blijkt dat we in Nederland gemiddeld 122 gram suiker per dag eten. Dit staat gelijk aan een beker suiker per dag!

Het is geen wonder dat we last krijgen van gezondheidsklachten. De meest voorkomende klachten zijn:

 • Overgewicht 
 • Onstabiele bloedsuikerspiegel
 • Slechte weerstand 
 • Slapeloosheid
 • Hoofdpijn
 • Slechte huid

Dit lijstje is in de realiteit een stuk langer. Op lange termijn ontstaat de kans dat je te maken krijgt met diabetes type 2, cholesterol problemen, bloeddruk problemen en zelf kanker. 

Ik heb mijn kennis gebundeld in een praktisch programma 

Met dit nieuwe inzicht ben ik de opleiding orthomoleculaire voeding gaan volgen.

Orthomoleculaire voeding houdt in dat je lichaam de voedingstoffen binnen krijgt in de juiste verhouding.

Onze voorouders aten geen geraffineerde suikers en aten alleen wat voor handen lag in de natuur. Ons lichaam is niet gebouwd om geraffineerde suikers te verwerken. Het verstoort alle processen, waardoor we gezondheidsklachten ontwikkelen.

Ik heb een suikervrij eetpatroon ontwikkeld waarin je lichaam wordt voorzien van vitaminen, mineralen en bouwstenen die het nodig heeft om goed te functioneren.

In het Leef Suikervrij programma krijg je 3 complete weekmenu’s die jou aan deze suikervrije levensstijl laten wennen.

Je zal merken dat je al snel niet meer hunkert naar suikerrijke producten, je veel energieker bent en ongewenst lichaamsvet gaat verliezen.

Je volgt geen extreem dieet waarbij je continue honger ervaart, maar je verandert je huidige eetpatroon door simpele, gezonde en gebalanceerde maaltijden.

Is het proberen waard toch? Ik sta voor je klaar om je te helpen aan een slank, energiek en gezond leven!

Marieke 36 jaar

Ik wilde geen dieet volgen en zocht iets waardoor ik gezonder zou eten. Ik en ook mijn gezin hebben dit programma geprobeerd en zijn daarna niet meer anders gaan eten. Het is goed vol te houden en we merken dat we ons veel energieker en gezonder voelen. Dit werkt voor ons.

Na je bestelling ontvang je direct het e-book en kun je starten!

Je loopt geen enkel risico door de 30 dagen 'niet goed, geld terug' garantie

De voordelen van het Leef Suikervrij programma:

 • Krijg meer energie: Door het binnenkrijgen van de juiste voedingsstoffen ervaar je de hele dag een energiek gevoel en sla je de middag dip over. 
 • Verlies ongewenst lichaamsvet:  Met de suikervrije en koolhydraatarme recepten krijgt je lichaam precies binnen wat het nodig heeft om gezond en effectief af te vallen. 
 • Een verbeterde weerstand: Suikervrij eten heeft een positief effect op je immuunsysteem. Verminder klachten als hoofdpijn, slapeloosheid, allergieën, ontstekingen en veel meer vage gezondheidsklachten.   
 • Geen constante drang meer naar suiker: Na 21 dagen ben je van je suikerverslaving af en maak je daarna automatisch gezonde keuzes. 
 • Verminder de kans op diabetes, te hoog cholesterol en een hoge bloeddruk: Je leert hoe deze ziekten ontstaan en hoe je in 21 dagen het roer omgooit.
 • Geen opgeblazen buik meer: In 21 dagen herstel je de balans in je maag en darmflora, waardoor je geen last meer zult hebben van een opgeblazen buik. 
 • Verbeter de conditie van je huid: Suikervrij eten remt ontstekingen in je lichaam. Met de juiste voedingsstoffen uit dit plan wordt je huid jonger, egaler en stralender. 
 • Geen moeilijk te volgen dieet: Het Leef Suikervrij programma is geen tijdelijk of moeilijk te volgen dieet. Het is een verandering van je levensstijl, waardoor je blijvend resultaat zult hebben. 
 • Vrij van chemische zoetstoffen en e-nummers: Je eet 21 dagen lang zonder schadelijke ingrediënten. 
 • Duidelijk wat je wel/niet kunt eten: In het programma vind je duidelijke overzichten van alles wat slecht voor je is en wat je gaat vermijden. Je hoeft zelf nergens meer over na te denken. 
 • Gebalanceerde maaltijden: 21 dagen lang eet je een ontbijt, lunch en diner die op elkaar zijn afgestemd zodat je geen tekort krijgt aan voedingsstoffen. 
 • Gezonde snackrecepten: Als bonus vind je een overzicht met gezonde snackrecepten voor onderweg en voor de "zoete trek". 
 • Groente smoothies: Als bonus ontvang je groente smoothie recepten om nog meer uit de 21 dagen te halen. Je ontgift je lever van alle schadelijke stoffen voor nog beter resultaat. 
 • Boodschappenlijsten: Per 3 dagen is er een uitgewerkte boodschappenlijst. Je hoeft zelf niet meer uit te zoeken welke boodschappen je nodig hebt. 
 • Begeleiding via de mail: Je staat er niet alleen voor. Ik sta klaar voor al je vragen. 

Het Leef Suikervrij programma met 3 weekmenu's, tips en ondersteuning per e-mail

Wil je starten?

Klik op de knop 'Bestellen' en je wordt doorgestuurd naar de betaalpagina. Je kunt betalen met iDeal, PayPal, SoFort of via eenmalige incasso. Na je bestelling krijg je direct toegang tot het programma.

Wil je ook 21 dagen suikervrij leven?
Bestel direct voor € 27,95 (eenmalig)