5/5
20.000+ tevreden klanten!

al meer dan 20.000 mensen gingen jou voor!

Gezondheid

Vitamine D: Voorkom een tekort aan deze belangrijke vitamine

Een tekort aan vitamine D kom in Nederland erg veel voor, terwijl dit zo belangrijk is voor je gezondheid. Lees hier waarom en hoe je een tekort voorkomt.

Hormoonbalans: 10 manieren om je hormonen weer in balans te krijgen

Als je hormonen uit balans zijn is het bijna onmogelijk om af te vallen en je gezondheid te verbeteren. Lees hier hoe je jouw hormonen weer in balans krijgt.

Eetbuien: Een praktische handleiding om van je eetbuien af te komen

Eetbuien kunnen je doel echt in de weg staan. In dit artikel leggen we je uit hoe je hiermee om kunt gaan en hoe je er vanaf komt door 10 praktische tips.

Overgang: 13 waardevolle tips om er minder last van te hebben

Herken de verschillende fases van de overgang + 13 leefstijltips om de symptomen te verlichten. Pas tip 3 toe als je graag wil afvallen tijdens de overgang

Cortisol: Waarom het belangrijk is om dit stresshormoon te verlagen

Een teveel aan cortisol heeft negatieve gevolgen voor je gezondheid, waaronder overgewicht. Lees er alles over + handige tips om het effect van cortisol te verminderen.

Fermenteren: Wat is het en is het gezond?

Fermenteren biedt je veel gezondheidsvoordelen, maar niet alle gefermenteerde producten zijn gezond. Lees er hier alles over, inclusief een recept.

Voorkom en verlicht afkickverschijnselen bij een koolhydraatarm dieet

Wil je starten met een koolhydraatarm dieet, maar ben je bang voor de ongemakken? Lees hier de meest voorkomende en tips hoe je deze kan voorkomen.

E621 (MSG): veilig of gevaarlijk?

De smaakversterker E621 vind je in veel hartige gerechten onder verschillende namen. Lastig dus om te weten of jij hier te veel van eet. Lees er alles over.

Green Juice review: wat is de beste Green Juice?

Green Juice is op het moment erg populair, dus kan het lastig zijn om een keuze te maken. Ik heb er 7 getest en leg in dit artikel mijn bevindingen uit.

Kurkuma: De gezondheidsvoordelen op een rijtje

Kurkuma heeft veel gezondheidsvoordelen, tenzij je dit op de juiste manier inneemt. Lees hier hoe, welke kurkuma capsules het beste zijn en de bijwerkingen.

Al 76.283 keer gedownload

Ontvang het gratis suikervrije dagmenu

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang gratis tips, recepten en dagmenu’s.

Bedankt! Je bent nu aangemeld voor de nieuwsbrief.

Leuk dat je het Leef Puur Natuur dagmenu hebt aangevraagd.

Het dagmenu kun je binnen enkele minuten in je mailbox verwachten.

Met het dagmenu wil ik je kennis laten maken met het Leef Suikervrij programma. Ben je geïnteresseerd in een slank, fit en energiek leven? Bekijk dan deze pagina.