Irma viel ruim 30 kilo af!

Irma heeft in een jaar tijd een enorm resultaat behaald en haar gezondheid ontzettend verbetert! Met trots delen we hoe zij dit heeft bereikt.

Het verhaal van Irma

Toen ik vorig jaar begon met afvallen was ik 57 jaar, woog ik 102 kilo (bij een lengte van 166 cm) en droeg ik maat 52-58.Ikzelf had geen last van mijn overgewicht en ook de mensen in mijn omgeving hadden geen moeite met mijn kilootjes teveel.

” Na een bloedonderzoek kreeg ik van mijn verpleegkundige te horen dat de uitslag niet gunstig was”

Mijn cholesterol was te hoog en ik zat op het randje van diabetes. De gevolgen daarvan zijn iedereen wel bekend.

Ik besloot dat er wat moest gebeuren.

De hulp van een diëtiste zag ik niet zo zitten. Dat kon altijd nog wel. Nu heb ik wel een nadeel met eten want ik vind namelijk alles lekker.

Het ging erom dat ik iets aan mijn eetpatroon moest gaan doen en dat dit ook na het behalen van mijn streefgewicht blijvend moest zijn.

Na speuren en vergelijken op het internet kwam ik bij Leef Puur Natuur uit. De recepten spraken me echt aan. Producten die betaalbaar en in vrijwel iedere supermarkt te verkrijgen zijn. En ook erg lekker! Het digitale boek besteld en mezelf ook aangemeld bij de sportschool.

Vanaf de start vlogen de kilootjes eraf! Ik geniet van de recepten en probeer alles uit!

Ook het sporten op de sportschool vind ik erg leuk met name de groepslessen.

Het leukste na het verliezen van alle kilo’s was het shoppen met mijn familie. Ik droeg nog steeds maat 52-54 en moest mijn broek bijeen snoeren met een riem en mijn truien leken inmiddels jurkjes. Dus tijd voor een nieuwe outfit. Toen maatje 42; ik was zo blij!!

“Ik ging van maatje 52-54 naar maatje 42, ik was zo blij!”

Het resultaat een jaar later:

  • 70,5 kilo
  • Maatje 40

Nu ik mijn gezonde gewicht heb bereikt zondig ik af en toe met een frietje, een Belgisch biertje of een stukje taart. Daar geniet ik dan van en pak vervolgens moeiteloos de gezonde draad weer op.

Deze levensstijl houd ik zeker vol!


DOWNLOAD HET SUIKERVRIJE DAGMENU

Al 76.283 keer gedownload

Activeer je vetverbranding en krijg meer energie met de makkelijke suikervrije en koolhydraatarme recepten uit het dagmenu!

  • Met 14 makkelijk toepasbare tips voor snel resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *