Over LPN2017-11-07T12:38:00+00:00

Hoi,

Welkom bij Leef Puur Natuur: de website waarop ik mijn kennis over gezondheid en voeding met jou deel.

Er is tegenwoordig op het internet veel tegenstrijdige informatie te vinden over gezondheid en welke voeding nou wel of niet gezond is. Mag je wel of geen kokosolie gebruiken? Is te veel fruit eten wel of niet goed voor je lichaam? Is een lightproduct wel of niet gezonder dan een ‘gewoon’ product? Voor elk wondermiddeltje zijn er weer veel negatieve argumenten te bedenken.

Het enige wat ik kan doen, is mijn informatie baseren op betrouwbare wetenschappelijke onderzoeken en de theorie van de orthomoleculaire voedingsleer, en deze vervolgens zo makkelijk mogelijk voor je maken. Hiermee hoop ik dat jij verder kunt bouwen naar een energiek, gezond en gelukkig leven.

Hieronder heb ik mijzelf een aantal vragen gesteld om jullie een kijkje te geven in de persoon achter Leef Puur Natuur.

Waarom ben je begonnen met Leef Puur Natuur?

Tijdens mijn medische opleiding deed ik onderzoeken bij patiënten met diabetes, hypertensie en cholesterolproblemen, en gaf ik de resultaten door aan de arts. In die jaren is het mij opgevallen dat elk kwaaltje werd bestreden met medicatie en nooit werd aangepakt vanuit de werkelijke oorzaak.

Vanuit dit oogpunt ben ik gaan onderzoeken hoe deze ziekten voorkomen kunnen worden. Ik kwam uit op de visie van een orthomoleculair voedingspatroon. Ik kon mij erg vinden in deze methode. Om deze reden ben ik de opleiding orthomoleculaire voeding gaan volgen.

Wat houdt orthomoleculaire voeding precies in?

Orthomoleculaire voeding staat er voor om de lichaamscellen te voorzien van de benodigde voedingsstoffen in de juiste verhoudingen. Het is een studie naar de werking van de micro- en macrovoedingsstoffen in ons lichaam, om een goede gezondheid in stand te houden. Via deze methode wordt het lichaam voorzien van vitamines, mineralen en bouwstenen (vetzuren, fytonutriënten, water) in de juiste hoeveelheden.

Door een orthomoleculair voedingspatroon te volgen, zal je al snel de volgende voordelen ervaren:

  • Meer energie
  • Een beter slaappatroon
  • Gewichtsverlies
  • Verbetering van je huid, haar en nagels
  • Minder last van darmproblemen
  • Minder stress, meer efficiëntie en een sterker bewustzijn

Het grootste voordeel dat je gaat ervaren is een betere weerstand. Virussen en bacteriën krijgen namelijk geen grip meer op je lichaam als je een orthomoleculair voedingspatroon volgt. Door het lichaam goed op te bouwen en te onderhouden, zal je leven actief en energiek zijn.

Wat wil ik bereiken met Leef Puur Natuur?

Ons westerse eetpatroon bestaat vooral uit bewerkt voedsel, snacks, bewerkte vleesproducten, suikers en geraffineerde granen. De kwaliteit van onze voeding is sterk verminderd door milieuvervuiling en diverse verwerkingsprocessen. Deze manier van eten veroorzaakt lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Zo verhoogt de kans op het krijgen van een depressie met 55% en staat 70% van alle kankervormen in verband met slechte eet- en drinkgewoonten.

Via Leef Puur Natuur wil ik dit probleem onder de aandacht brengen, en wil ik de mensen in Nederland uitnodigen om mee te doen met het loslaten van ons vastgeroeste eetpatroon. Ik wil mijn kennis volgens de orthomoleculaire voedingsleer graag delen, in de hoop dat ik jou kan helpen om gezonder te worden.

Mijn missie met Leef Puur Natuur is om de meest voorkomende ziekten, zoals diabetes, hypertensie, cholesterolproblemen en zelfs kanker, preventief te bestrijden.

Op dit moment ben ik bezig mij te specialiseren in orthomoleculaire voeding voor zwangere vrouwen en voor kinderen.

Daarnaast heb ik een programma ontwikkeld: Leef Suikervrij.

Tijdens het volgen van het programma eet je gedurende 21 dagen voeding zonder geraffineerde suikers. Je eet enkel voeding vol met vitamines, mineralen en essentiële voedingsstoffen. Dit draagt bij aan gewichtsverlies, een betere weerstand en een verbetering van je energieniveau.

Lees hier meer informatie over het Leef Suikervrij programma.

Wil je graag een proefdagje? Schrijf je hieronder in voor de nieuwsbrief en ontvang een compleet suikervrij dagmenu gratis.


DOWNLOAD HET SUIKERVRIJE DAGMENU

Activeer je vetverbranding en krijg meer energie met de makkelijke suikervrije en koolhydraatarme recepten uit het dagmenu!

  • Met 14 makkelijk toepasbare tips voor snel resultaat!

Meer dan 50.000 bezoekers hebben dit dagmenu al gedownload