Een heerlijke Indiase curry, verrijkt met al het goede van kurkuma. Het is heel makkelijk om te maken en je kan deze zo pittig maken als je zelf lekker vindt.
In dit recept kiezen we voor een milde variant, lekker met bloemkoolrijst. Koolhydraatarm en door de zacht kruidige smaak ook favoriet bij de kleintjes!
15 reacties op “Indiase curry met bloemkoolrijst”
graag ontvang ik de nieuwsbrief!
Hoi Yvonne,
Onderaan de pagina kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief: https://www.www.leefpuurnatuur.nl/
Tot snel!
groetjes LPN
Heerlijk recept!!
Dank José!
Groet – LPN
Vandaag gemaakt. Schepje ‘No sugar’ erbij gedaan. (Een kleinzoetje maakt hartige gerechten m.i. net ff specialer.) En iets minder spinazie (tegen de 200 gram). Héér-lijk! Dank!
Vanavond gegeten met ons 3-en. 500 gr spinazie en 400 gr bloemkoolrijst en de andere ingrediënten hetzelfde gehouden. Lekker hoor.
Heerlijk recept!
Zeer smaakvol
Wat bedoel je met kokosmelk (dik)
Het laten scheiden in de koelkast? De Kokoscreme? Of ‘gewone’ kokosmelk
Ik ben het as I speak aan het maken, met twijfel alsnog gekozen voor de gewone kokosmelk, ben benieuwd welke het moet zijn
We bedoelen de pakjes kokosmelk uit het Aziatische schap. Niet de dunne uit het koelvak. Goede soort is die van Go Tan bijvoorbeeld.
Super lekker recept.
Helaas heb ik te maken met een spinazie allergie. Wat kan ik het beste als vervanger voor deze groente gebruiken?
Iedere andere groene bladgroente is passend. Denk aan andijvie, veldsla of rucola bijvoorbeeld.
Dit is superlekker! Ik heb er wat meer kruiden in gedaan omdat het goed mag afmaken voor ons. De bloemkoolrijst heb ik gebakken met een uitje, currypoeder, komijnpoeder. Bedankt voor het recept!
Heel erg lekker recept