Anne-Marie viel 20 kilo af

Wij volgen Anne-Marie al een tijdje bij Leef Puur Natuur en zijn ongelofelijk trots op haar behaalde resultaten. Ze is een enorme transformatie ondergaan en wij hebben haar gevraagd haar inspirerende verhaal te delen.

Het verhaal van Anne – Marie

Na 5 maanden suikervrij en koolhydraatarm eten mogen we wel zeggen dat het een groot succes is! Ik ben bijna 20 kilo lichter, zit vol energie en heb betere cholesterol- en glucosewaarden. Dus toen ik werd gevraagd om voor de nieuwe website mijn verhaal op te schrijven hoefde ik niet lang na te denken!

Ik ben nooit heel licht, slank of tenger geweest. Nu ben ik ook 1,84 m dus mag ik best wat wegen, maar de 112,4 kg die ik op tweede paasdag op de weegschaal zag waren toch wel een behoorlijke schok. Op dat moment besloot ik, zoals ik al zó vaak had gedaan, om nu echt te gaan afvallen. Geen geraffineerde en snelle suikers meer, gezondere keuzes in mijn voeding en meer lichaamsbeweging! Ik had het al 100 keer eerder geprobeerd, en eigenlijk zonder veel succes.

Toen verscheen er na een paar dagen een mail van Leef Puur Natuur in mijn mailbox. Ik had daar ooit de gratis boodschappenlijst en een dagmenu aangevraagd en daar tot dusver nog niets mee gedaan, maar nu las ik iets over de “Reken af met buikvet” challenge. 4 weken lang, dagmenu’s in een e-book en met een besloten Facebookgroep voor support. Ik besloot me er voor die 4 weken op te storten. 4 weken is te overzien: ik ging ervoor!

“Vooral het idee om buikvet te verliezen stond me aan, want dat was mijn grootste probleemgebied!”

 

Mijn man deed mee, dat was heel fijn. Wat ook heel fijn is, is dat je eigenlijk zelf niets hoeft te bedenken. Alle gerechten staan voor je in
dagmenu’s en met de kant-en-klare boodschappenlijsten waren de boodschappen ook zo gedaan. Allebei merkten we al heel snel dat het werkte. We vielen snel en makkelijk af en vonden de meeste gerechten heel erg lekker. We moesten er wel even aan wennen dat je wat langer en vaker in de keuken staat en vaak stonden we ’s avonds al de maaltijden voor de volgende dag klaar te maken. Maar daar ben je na een poosje ook aan gewend.

Na vier weken was ik 7 kilo afgevallen (en in de eerste week op eigen houtje ook al 2,5) dus de eerste 10 kilo verdwenen eigenlijk als sneeuw voor de zon. Dit had ik jaren eerder moeten doen!

“Niet alleen mijn gewicht, ook mijn gezondheid werd beter!”

Ik heb nu meer energie, mijn darmen zijn rustiger, ik heb minder vaak hoofdpijn en bijna nooit meer last van brandend maagzuur.

Na de eerste challenge zijn we gewoon doorgegaan. We hebben nog een paar voedingsplannen bij Leef Puur Natuur en soortgelijke sites aangeschaft en na 5 maanden kan ik wel zeggen dat dit nu mijn nieuwe normaal is geworden. Zelfs op vakantie in Griekenland deze zomer had ik geen moeite om deze eet-en leefwijze vol te houden. Ik val nog steeds af, alleen gaat het nu natuurlijk niet meer zo snel als in het begin.

Ik wil graag naar een gezonde BMI en daarvoor moet ik nog een kilo of 8-10 kwijt.

“Ik ben al zo blij met het resultaat tot nu toe!”

 


DOWNLOAD HET SUIKERVRIJE DAGMENU

Al 76.283 keer gedownload

Activeer je vetverbranding en krijg meer energie met de makkelijke suikervrije en koolhydraatarme recepten uit het dagmenu!

  • Met 14 makkelijk toepasbare tips voor snel resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *