Christina viel 25,5 kilo af en voelt zich heerlijk!

Graag delen we het verhaal van Christina met je. Ze is 47 jaar en ze heeft het roer helemaal omgegooid! Met resultaat 🙂

Ze is haar overgewicht kwijt en zit weer stralend, energiek en gezond in haar vel. We zijn erg trots op wat zij heeft bereikt.

Het verhaal van Christina

Na mijn zwangerschap 4 jaar geleden, was ik meer dan 20 kilo aangekomen. Ik merkte aan alles dat ik hierdoor niet de fitte en stralende moeder was die ik wilde zijn.

“Ik zat niet goed in m’n vel, was altijd moe en had overal pijntjes en klachten”

Ik wilde het liefst lekker en vol energie spelen met mijn zoontje! Ook wilde ik leuke kleding dragen, zonder corrigerend ondergoed.

Deze kilo’s moesten eraf, alleen kwam ik snel tot de conclusie dat dat niet zomaar ging.

Ik verviel in het hoppen van het ene dieet naar het andere, startte met een personal trainer maar na ruim 2,5 jaar kwam ik tot de conclusie dat dit allemaal niet werkte. Ik viel weer terug in mijn oude patroon van veel te veel suikers eten!

Ik woog inmiddels 118 kilo en dit kon niet meer zo verder. Ik moest van mezelf terug naar de basis. Daar is mijn zoektocht begonnen…

Op een avond ben ik het internet op gedoken en kwam toevalligerwijs op de pagina van Leef Puur Natuur.

Ademloos heb ik alles zitten lezen en dacht – JA, het roer moet om! Ik ben begonnen met de online versies.

“WOW, wat een eyeopener waren die boeken!”

Ik zeg heel eerlijk, de eerste maand was moeilijk, heel moeilijk. Ik heb enorm veel hoofdpijn gehad, voelde me slecht, moe en futloos, maar na 3, 4 weken begon ik langzamerhand omhoog te krabbelen.

Waarom zette ik door? Na 1 week was ik al 2,5 kilo en 3 cm buikomvang kwijt. Ik voelde me super trots, sterk en gemotiveerd. Ik moest van mezelf doorzetten.

Dankzij Lynda en haar adviezen en motivatie heb ik zoveel nieuwe inzichten gekregen over voeding en hoe combinaties kan maken met allerlei groente, fruit, vlees en vis. I simply LOVE IT!!!

Na 3 maanden was ik er aan toe om ook te gaan sporten. Ik ben begonnen met gewoon stevig wandelen. Naargelang de weken vorderde ging ik van gewoon lopen naar langzaamaan hardlopen en nu interval ik 3x per week 7,5 tot 10 km.

Inmiddels ben ik na een klein jaar, 25,5 kilo kwijt en voel me heerlijk!!! Ik geniet volop en neem af en toe een glaasje wijn met een zelfgemaakte, suikervrije snack of wat noten.

Heerlijk! Ik wil nooit anders meer.


DOWNLOAD HET SUIKERVRIJE DAGMENU

Al 76.283 keer gedownload

Activeer je vetverbranding en krijg meer energie met de makkelijke suikervrije en koolhydraatarme recepten uit het dagmenu!

  • Met 14 makkelijk toepasbare tips voor snel resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *