Loeki viel 9 kilo af in 10 weken

Loeki huurt een kantoortje op dezelfde plek als Leef Puur Natuur. Ze kwam met trots vertellen dat ze ging starten met het Leef Suikervrij programma. Ik zag haar elke dag met haar bakje lunch met daarin een gerecht uit het programma, heel leuk om te zien. Maar leuker was dat je haar zag stralen, vol energie en elke week weer een stukje slanker. Hieronder lees je haar verhaal. 

Het verhaal van Loeki

Ik volg de Leef Puur Natuur programma’s van Lynda reeds 10 weken en ik kan niet anders zeggen dat het voor mij een groot succes is gebleken. Ik zat al enige tijd met overgewicht en een minder positief zelfbeeld. Dit zat mij erg in de weg zowel persoonlijk maar ook op zakelijk vlak.

“Ik had geen zin om naar het strand te gaan of om te winkelen!”

Paskamers, nee bedankt!

Maar voelde ook minder zelfvertrouwen en energie in mijn werk als zelfstandig ondernemer.Daarop terugkijkend stond het allemaal met elkaar in verband…

Toen ik startte met het eerste 3 weken programma ‘Leef Suikervrij’ voelde het echt alsof ik weer de regie nam over mijn eigen leefstijl! De eerste 10 dagen waren best pittig, ik heb echt mijn dagelijkse ritme moeten aanpassen en voelde me wat hongerig en vermoeid. Ook bracht ik meer tijd door in de keuken dan ik gewend was.

Het hongergevoel en de vermoeidheid waren snel over, koken werd weer gewoonte en ik begon er ook meer plezier in te krijgen! Mijn kijk op voeding is inmiddels volledig veranderd en niet zonder resultaat.

“In 10 weken ben ik 9 kilo kwijt en 3 riemgaatjes slanker, terwijl ik heel gevarieerd en lekker eet.”

Ik ervaar ook andere voordelen, zoals gebalanceerde energie door de dag heen. Ik kan langer doorwerken en heb minder last van dipjes. Maar mijn grootste winst is mijn zelfvertrouwen, ik kan weer stralen! Inmiddels maak ik weleens een uitzondering maar mijn dagelijkse voeding is gebaseerd op wat ik van Lynda heb geleerd, daar ben ik super dankbaar voor.

Liefs, Loeki


DOWNLOAD HET SUIKERVRIJE DAGMENU

Al 76.283 keer gedownload

Activeer je vetverbranding en krijg meer energie met de makkelijke suikervrije en koolhydraatarme recepten uit het dagmenu!

  • Met 14 makkelijk toepasbare tips voor snel resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *