Stephien verloor 20 kg en zit nu lekker in haar vel!

Stephien is 60 jaar en is de afgelopen tijd 20 kilo verloren door het volgen van 2 programma’s van Leef Puur Natuur. Ze weegt nu, met haar lengte van 1.68 meter, een gezond gewicht van 66 kg. Hieronder deelt ze haar verhaal:

Het verhaal van Stephien

Ik at graag brood, aardappelen, groenten, vlees en altijd een toetje, helaas de ongezonde soort met veel suikers. Ook was ik gek op chips, koekjes en snoep.

Ik was met mijn 86 kilo veel te zwaar en begon mij zorgen te maken over mijn gezondheid

Ik had pijnklachten en zat daarnaast niet lekker in mijn vel. Op televisie zag ik een item over koolhydraat beperkt voedingspatroon. Dat sprak mij erg aan en via internet ben ik bij leef Puur Natuur terechtgekomen.

Ik heb beide programma’s gevolgd en het voedingspatroon is nu echt een gewoonte geworden. Ik heb het vrij goed onder de knie. Ik vind de menu’s en recepten goed te volgen.

Ik heb wel graag een voorbeeld want anders eet ik vaak te weinig. Dat is heel prettig aan de programma’s. Ook de uitleg waarom we sommige dingen wel of niet nemen vind ik heel interessant.

Moeilijk blijven voor mij de verjaardagen. Dan neem ik ook af en toe weer wat lekkers en vind ik het soms moeilijk om de draad weer op te pakken. Ook dan kan ik terugvallen op de menu’s en de recepten; dat scheelt zeker.

Ook ben ik een emotie-eter. Ik heb daar gelukkig een oplossing voor gevonden. Als het een beetje moeilijk wordt doe ik wandelschoenen aan en dan ga ik aan de wandel; dat helpt heel goed! Het scheelt dat ik daar nu ook weer energie voor heb.

“Nadat ik 20 kilo was afgevallen helpt dit voedingspatroon ook om mijn gezonde gewicht te behouden.”

Ik vind de recepten heerlijk en ben echt anders gaan koken. Ik slaap beter, heb minder hoofdpijn en de pijn in mijn gewrichten is veel minder. Ook is het een geruststellend idee dat ik hierdoor minder kans heb op diabetes 2 en hart- en vaatziekten.

Ik heb nu meer zelfvertrouwen en energie en ik zit heerlijk in mijn vel daar wil ik jullie voor bedanken!


DOWNLOAD HET SUIKERVRIJE DAGMENU

Al 76.283 keer gedownload

Activeer je vetverbranding en krijg meer energie met de makkelijke suikervrije en koolhydraatarme recepten uit het dagmenu!

  • Met 14 makkelijk toepasbare tips voor snel resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *